Εκδήλωση “Προηγμένες Εφαρμογές της βάσης δεδομένων PostgreSQL”

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT, www.ekt.gr) στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο δίκτυο Enterprise Europe Network – Hellas διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση με θέμα τις βάσεις δεδομένων PostgreSQL, την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48) στις 17.30, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων ΑΒΕΚΤ, στο ισόγειο του κτιρίου.

Θα γίνει εισαγωγή στην PostgreSQL, θα παρουσιαστούν εφαρμογές από τη χρήση της σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα με έμφαση σε προηγμένες λειτουργίες που είναι εφάμιλλες με τις εμπορικές βάσεις δεδομένων και τέλος θα γίνει ένα σύντομο εργαστήρι με τα βασικά στοιχεία εγκατάστασης, παραμετροποίησης και χρήσης της PostgreSQL. Επίσης θα γίνει παρουσίαση του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το εξής:

17:30-17:45 Εγγραφές

17:45-18:00 Ενημερωτικές Παρουσιάσεις ΕΕΛ/ΛΑΚ, ΕΚΤ και Δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas

18:00-18:30 Εισαγωγή στην PostgreSQL – Χρήση σε επιχειρησιακό περιβάλλον (ομιλητής Δημήτρης Αγγελάκος, HELLUG – postgresql.gr)

18:30 – 18:50 Χρήση της PostgreSQL σε συστήματα διοδίων στην Ελλάδα (ομιλήτρια Ιωάννα Μπούζου, Bee Tech Α.Ε.)

18:50 – 19:10 Μετάβαση της τεχνολογικής πλατφόρμας Mint από την Oracle στην Postgres (ομιλητής Ξενοφών Παπαδόπουλος, Upstream)

19:10 – 19:40 Εργαστήρι Εγκατάστασης, παραμετροποίησης και χρήσης PostgreSQL (συντονιστής Κώστας Μαϊστρέλης, HELLUG – postgresql.gr)

19:40 – 20:00 Ερωτήσεις-συζήτηση

Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη σχετική φόρμα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εταιρείες και προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την χρήση της PostgreSQL σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση: www.ekt.gr/events/live

Enterprise Europe Network